ZTE V5 e un nou flagship asiatic; Gata de lansare cu o nouă interfața și stabilizare optică a imaginii

Autor:  | Publicat în:  ZTE 564 ori
<b>ZTE V5 e un nou flagship asiatic; Gata de lansare cu o nouă interfața și stabilizare optică a imaginii</b>După lansări ale celor de la Meizu, Huawei, Lenovo și Xiaomi, e rândul ZTE să pluseze cu un flagship și se pare că ar pregăti un model numit ZTE V5. Acesta va sosi în curând, chiar în această lună, iar dotările i le aflați mai jos. &nbsp;...

După lansări ale celor de la Meizu, Huawei, Lenovo și Xiaomi, e rândul ZTE să pluseze cu un flagship și se pare că ar pregăti un model numit ZTE V5. Acesta va sosi în curând, chiar în această lună, iar dotările i le aflați mai jos.

Tot ce avem în acest moment este o schiță a terminalului și câteva dotări ale sale. Debutul a fost confirmat de către un oficial al companiei via Weibo, iar noul venit va aduce un ecran mare, un design arătos, dar și o nouă interfața Nubia. ZTE V5 ar urma să includă o cameră de 13 megapixeli cu stabilizare optică, Android 4.4 drept OS și acest model va avea și un preț accesibil, dacă ne luăm după zvonuri.

Judecând după schița pe care o vedeți aici, handsetul va avea muchii drepte și colțuri rotunjite, fiind și destul de îngust. Mă intrigă acele zone circulare din colțuri, care duc cu gândul la camere extra sau blitzuri plasate acolo. Cum vi se pare ideea unui flagship ZTE, mai ales că această firmă nu e la fel de proeminenta pe piața internațională ca și rivalii săi din China?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×