HTC Își apără odrasla! HD7 are probleme cu antena?

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.046 ori
<b>HTC Își apără odrasla! HD7 are probleme cu antena?</b>Windows Phone 7 întâmpina primele probleme prin intermediul hardware-ului pe care rulează, se pare, după ce au început să apară pe web diferite clipuri cu modele HTC HD7 care pierd semnal atunci când sunt strânse în mâna utilizatorului....

Windows Phone 7întâmpina primele probleme prin intermediul hardware-ului pe care rulează, se pare, după ce au început să apară pe web diferite clipuri cu modeleHTC HD7carepierd semnalatunci când sunt strânse în mâna utilizatorului. Problema amintește de scandalul legat de antena lui iPhone 4, dar HTC neagă orice fel de problemă.

în privința clipurilor menționate, mulți au afirmat că rețeaua T-Mobile, cea în care s-a înregistrat problema, ar fi de vină, dar au început să apară și întrebări cu privire la calitatea antenei lui HTC HD7. Purtătorul de cuvânt al producătorului taiwanez afirmă că această companie se axează pe calitatea designului industrial și plasează antenele în zone ale telefonului care nu vor fi acoperite de mâna sau fața utilizatorului.

Totuși, același oficial recunoaște că e inevitabil ca semnalul unui telefon să scadă în intensitate atunci când handsetul este acoperit cu palma sau degetele în totalitate. Computer Weekly a testat un HTC HD7 în rețeaua britanică O2 și a descoperit că acest model nu e afectat de astfel de probleme, fie el și acoperit complet. Să fie vorba doar de câteva unități defectuoase?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×