HTC HD7 are probleme cu antena? Necazuri În paradis pentru modelul Windows Phone 7? (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.972 ori
<b>HTC HD7 are probleme cu antena? Necazuri În paradis pentru modelul Windows Phone 7? (Video)</b>Așteptat de mulți cu nerăbdare și considerat cel mai bun telefon Windows Phone 7 dintre numeroasele modele prezentate la lansarea OS-ului, HTC HD7 pare a dezamăgi când vine vorba de recepția semnalului. în vreme ce unii specialiști s-au grăbit...

Așteptat de mulți cu nerăbdare și considerat cel mai bun telefon Windows Phone 7 dintre numeroasele modele prezentate la lansarea OS-ului, HTC HD7 pare a dezamăgi când vine vorba de recepția semnalului. în vreme ce unii specialiști s-au grăbit că menționeze metoda prin care ținem telefonul în mână drept cauză, amintind de defectul lui iPhone 4, se pare că problemele cu semnalul persistă indiferent de poziția în mâna a handsetului.

Rețeaua T-Mobile este cea în care modelul HTC HD7 are probleme, după cum o arată și clipul din articol, dar ne întrebam dacă el se va comporta diferit în alte rețele... și asta după ce fuseseră descoperite niște probleme cu cameră ale lui HTC HD7, ale cărui fotorafii erau afectate de un strat de pete roz. Acest bug ne amintește de unul similar de pe HTC HD2, corectat in cele din urmă cu un nou firmware.

în privința semnalului e mai greu să corectezi cu un soft bugul, dar sperăm să fie strict vina celor de la T-Mobile, deaoarece ar fi păcat că acest urmaș cu WP7 al lui HD2 să cadă în dizgrație, având în vedere performanta sa. Se pare că restul modelelor cu noul OS produs de Microsoft au semnal impecabil, deci problema este singulară.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×