Motorola XT800+, un telefon de lux, Împodobit cu finisaj din piele și aur

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.443 ori
<b>Motorola XT800+, un telefon de lux, Împodobit cu finisaj din piele și aur</b>Motorola XT800+ este versiunea de lux a handsetului XT800, împodobită cu finisaje din piele și aur. în mod surprinzător, nu doar designul a fost actualizat, ci și specificațiile, astfel că handsetul include acum un procesor de 1GHz și 512MB RAM....

Motorola XT800+ este versiunea de lux a handsetuluiXT800, împodobită cu finisaje din piele și aur. în mod surprinzător, nu doar designul a fost actualizat, ci și specificațiile, astfel că handsetul include acum un procesor de 1GHz și 512MB RAM.

Ecranul său rămâne același TFT de 3.7 inchi, cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, iar sistemul de operare este Android 2.2 Froyo. Terminalul suportă output HDMI, videoconvorbiri și arată excelent în mâna unui om de afaceri, datorită eleganței sale. Punctul central al acestui telefon de lux este partea din spate, acoperită cu piele de cea mai bună calitate.

Acestea fac handsetul mai ușor de ținut în mână și îi conferă un aspect unic, de eleganță și rafinament. Rareori vedem produse electronice acoperite cu un strat din piele, iar acest lucru se întâmplă de obicei în cazul customizărilor.

Motorola XT800+, un telefon de lux, Împodobit cu finisaj din piele și aur

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×