Soneria de iPhone reinterpretată sub formă de heavy metal, cu melodia oferită spre download gratuit fanilor (Video)

939 ori
<b>Soneria de iPhone reinterpretată sub formă de heavy metal, cu melodia oferită spre download gratuit fanilor (Video)</b>Parcă e un făcut ca &icirc;n fiecare film şi serial american să auzim soneria clasică de iPhone, cea stock care ne indică pasiunea pentru Măr a americanilor. Ei bine, dacă v-aţi săturat de soneria clasică sau dacă o adoraţi prea mult şi...

Parcă e un făcut ca în fiecare film şi serial american să auzim soneria clasică de iPhone, cea stock care ne indică pasiunea pentru Măr a americanilor. Ei bine, dacă v-aţi săturat de soneria clasică sau dacă o adoraţi prea mult şi vreţi o reinterpretare avem una pe cinste mai jos.

Aflăm via Boio.ro ca un YouTuber metalist cunoscut ca ToxicEternity a reinterpretat soneria într-un mod original, cum se vede în clipul integrat în acest articol. Mai mult decât atât artistul oferă varianta heavy metal spre download gratuit, astfel încât să folosiţi melodia că sonerie fără probleme pe iPhone, sau poate chiar pe un device Android, de ce nu?

Nu e prima oară când vedem heavy metalul asociat cu melodii celebre din zona mobile, cei de la Apocalyptica având un contract cu Rovio acum câţiva ani pentru a reinterpreta imnul Angry Birds. Probabil aţi auzit şi această variantă de Nokia Ringtone metal, celebra cu câţiva ani în urmă. Pe care o preferaţi? Puteți descărca de aici soneria iPhone metal.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×