iPhone 7 se descurcă excelent la captura low light; Iată o serie de mostre realizate în New York în toiul nopţii

1.555 ori
<b>iPhone 7 se descurcă excelent la captura low light; Iată o serie de mostre realizate în New York în toiul nopţii</b>În ultimele câteva zile am tot văzut fotografii capturate de către senzorul foto dual regăsit pe iPhone 7 Plus, imagini ce ne prezentau doar evenimente desfășurate în timpul zilei. Astăzi aruncăm o privire asupra unor materiale care au fost

În ajunul lansării lui iPhone 7 în magazine au început să apară o mulţime de teste, în special ale camerei noilor modele. Printre ele se numără şi teste de captură low light, cum e cazul celor pe care le vedeţi mai jos. Aceste fotografii au fost realizate de către redactori iMore.com, în New York şi vin să confirme calitatea camerelor de pe noile handseturi, după teste realizate şi la US Open sau un meci din NFL.

Test foto low-light iPhone 7

Trebuie subliniat că e vorba aici despre mostre foto capturate cu un iPhone 7, nu cu iPhone 7 Plus, ceea ce le face cu atât mai impresionante. Discutăm despre o cameră de 12 megapixeli, cu deschidere F/1.8 şi stabilizare optică. Cei care au făcut testul au subliniat că erau multe zone ale podului Brooklyn care nu erau bine iluminate în acea seară şi chiar şi în aceste condiţii handsetul a performat.

Test foto low-light iPhone 7

Au menţionat şi că nici unul dintre cadre nu a fost editat, nu a primit filtre, îmbunătăţiri sau alte modificări. Pe mine personal mă impresionează modul în care a fost capturat cerul pe timp de noapte, cer care nici nu se vede la majoritatea telefoanelor moderne ce fac captura low light. Atmosfera plină de gri, negru şi lumini reci confirmă faptul că oraşul Gotham al lui Batman e inspirat de New York, cu acest aer sinistru.

E drept că sunt şi câteva zone mai grainy, culorile sunt poate prea reci şi unele surse de iluminare sunt cam prea ample, dar per total claritatea rămâne de top.

Test foto low-light iPhone 7

Test foto low-light iPhone 7

Test foto low-light iPhone 7

Test foto low-light iPhone 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×