HTC Își recunoaște greșelile, Învață din ele... sperăm

Autor:  | Publicat în:  HTC 958 ori
<b>HTC Își recunoaște greșelile, Învață din ele... sperăm</b>știți probabil că după o serie de trimestre cu profituri mari, anul 2011 s-a încheiat cu o scădere pentru HTC, semn că designurile lor repetitive și schimbările prea mici ale interfatei Sense nu au mai atras publicul. Acum, la început de an 2012...

știți probabil că după o serie de trimestre cu profituri mari, anul 2011 s-a încheiat cu o scădere pentru HTC, semn că designurile lor repetitive și schimbările prea mici ale interfatei Sense nu au mai atras publicul. Acum, la început de an 2012 HTC își face mea culpa și vede unde a greșit în ultima vreme: la capitolul componente și design.

Cu câteva săptămâni în urmă taiwanezii de la HTC își anunțau decizia de a lansa mai puține modele de telefoane și mai ales mai puține smartphone-uri cu hardware similar, concentrându-și eforturile pe un model flagship, cum îl numesc anglofonii. Compania asiatică realizează că modelele sale nu mai sunt atât de atractive pe cât sunt cele ale rivalilor. Uitați-vă numai la HTC Titan II și la cât de puțin schimbă din dotările predecesorului. Avem o cameră de 16 megapixeli în plus și... cam atât. E de ajuns pentru a fi un selling point? Eu nu cred!

Sper că totuși HTC să nu facă greșeală celor de la LG, grăbindu-se să lanseze primele handseturi quad core și dând greș cu acestea. LG s-a grăbit să lanseze primul telefon dual core și primul telefon cu ecran și camera 3D și a dat greș cu ambele, mai ales la capitolul baterie. în plus, HTC încă nu a găsit acel design atractiv care să ne rămână în minte chiar și un an după lansarea telefonului. Va mai amintiți telefoanele Touch Pro sau pe HTC HD2? Ce modele au fost acelea... ca să nu mai vorbesc de HTC Desire! Să vedem cu ce ne va surprinde la MWC 2012 și dacă Edge/Endeavor și Ville sunt semne ale noului val sau ale unei plafonări continuate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×