Nu vom avea Nokia Lumia 900 cu cameră de 12 megapixeli, afirmă un oficial Nokia

884 ori
<b>Nu vom avea Nokia Lumia 900 cu cameră de 12 megapixeli, afirmă un oficial Nokia</b>Cine este mai în măsură decât șeful secțiunii imagine/camera de la Nokia să ne spună dacă vom vedea un Lumia 900 într-o variantă cu cameră de 12 megapixeli? Din păcate răspunsul este "nu", cel puțin nu sub forma unei versiuni modificate a...

Cine este mai în măsură decât șeful secțiunii imagine/camera de la Nokia să ne spună dacă vom vedea un Lumia 900 într-o variantă cu cameră de 12 megapixeli? Din păcate răspunsul este "nu", cel puțin nu sub forma unei versiuni modificate a terminalului cu diagonală cea mai mare din segmentul WP al finlandezilor.

Zvonuri apărute relativ curând afirmau că Nokia Lumia 900 este prin excelență un telefon destinat americanilor, iar când (și dacă) va ajunge în Europa, o va face într-o versiune cu upgrade de cameră. Se vehicula și un nume de cod special pentru device și anume Lumia 910. Iată că acum Damian Dinning, șef al echipei Nokia care se ocupă de camere neagă orice informație de acest gen. Evident, speculațiile apărute anterior aveau și un fundament, deoarece nu iese fum fără foc, nu-i așa? Sâmburele de adevăr era apariția pe o listă a unui retailer olandez a unui produs cu numele de Nokia Lumia 910.

Acesta semăna foarte mult cu modelul 900, dar nu avea LTE și incorpora acea cameră superioară. Vom afla în curând cât de reale sunt aceste detalii, mai ales că Lumia 900 are plănuită o lansare în Marea Britanie în iunie, iar MWC 2012 vine la finalul acestei luni și Nokia poate ne mai pregătește vreo surpriză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×