HTC Juno apare ca Dopod C750

1.598 ori
<b>HTC Juno apare ca Dopod C750</b>Informatii despre cel mai nou terminal Dopod, C750 au fost "scapate" pe 2 site-uri chinezesti, impreuna cu o serie de poze. Dopod continua sa se bazeze pe HTC pentru producerea terminalelor sale, iar expertii din domeniu considera modelul C750 drept un...

Informatii despre cel mai nou terminal Dopod, C750 au fost "scapate" pe 2 site-uri chinezesti, impreuna cu o serie de poze. Dopod continua sa se bazeze pe HTC pentru producerea terminalelor sale, iar expertii din domeniu considera modelul C750 drept un prim exemplu al platformei HTC Juno.

Comparatia intre cele 2 terminale este inevitabila, avand in vedere ca atat Juno, cat si C750 sunt smartphone-uri care ruleaza Windows Mobile si includ o tastatura QWERTY si un design de tip slider. Dopod C750 va oferi suport quad-band GSM/GPRS/EDGE, fiind dotat cu un display TFT de 2.6 inch, cu o rezolutie VGA (480 x 640 pixeli). De asemenea, handsetul include o camera de 2 megapixeli, a carui autofocus nu a fost confirmat.

Dopod C750 nu ofera suport pentru conectivitate Wi-Fi sau GPS, dar include totusi Bluetooth stereo, impreuna cu un port miniUSB si un slot microSD pentru carduri de memorie. Acest model ruleaza Windows Mobile 6.0 Standard, iar clientii din lumea oamenilor de afaceri vor fi multumiti sa afle ca acest terminal suporta scanare de carti de vizita si include un soft care are ca scop tranzactiile valutare.

Toate acestea vor fi impinse de la spate de catre un procesor OMAP850 de 201 MHz, destul de slab pentru a rula sistemul de operare inclus intr-un mod decent... Dopod C750 va fi disponibil din luna noiembrie la un pret inca neprecizat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×