KDDI Infobar 2 anuntat pentru Japonia

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.444 ori
<b>KDDI Infobar 2 anuntat pentru Japonia</b>KDDI a revenit in actiune pentru a dovedi celor de la LG, Apple sau Samsung ca un telefon de tip candybar, dotat cu keypad poate inca defini notiunea de terminal sexy. Infobar 2 este modelul care se afla in lumina reflectoarelor, fiind handsetul celor de...

KDDI a revenit in actiune pentru a dovedi celor de la LG, Apple sau Samsung ca un telefon de tip candybar, dotat cu keypad poate inca defini notiunea de terminal sexy.

Infobar 2 este modelul care se afla in lumina reflectoarelor, fiind handsetul celor de la KDDI care va functiona in reteaua CDMA. Am vazut intai acest terminal sub forma de concept in noiembrie 2006, Infobar 2 fiind de fapt succesorul popularului (in Japonia) Infobar de prima generatie, lansat in 2003. Masurand 47 x 138 x 15.5mm si cantarind 104 grame, terminalul sta destul de bine la specificatii tehnice, incorporand o lista bogata de dotari intr-un ambalaj destul de mic.

Handsetul include un display OLED de 2.6 inch, cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli, dar si difuzoare stereo, slot pentru carduri microSD si suport EZ FeliCA. Camera cu care va fi dotat Infobar 2 este standard, cea de 2 megapixeli, iar terminalul include de asemenea si un TV tuner mobile 1Seg. Bateria telefonului suporta pana la 290 de minute de convorbire continua sau 350 de ore in standby. Infobar 2 se va lansa in Japonia, de abia in noiembrie si probabil ca-i vom vedea versiunea europeana in 2008.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×