HTC lansează o platformă web unde putem crea teme personalizate pentru noul One M9

Autor:  | Publicat în:  HTC 559 ori
<b>HTC lansează o platformă web unde putem crea teme personalizate pentru noul One M9</b>&Icirc;n ultimele zile odată cu sosirea primelor recenzii pentru noul HTC One M9, am putut vedea că experții tech nu se declară mulțumiți de smartphone-ul flagship adus de către compania taiwaneză &icirc;n acest an. Dacă hardware-ul este veriga...

În ultimele zile odată cu sosirea primelor recenzii pentru noul HTC One M9, am putut vedea că experții tech nu se declară mulțumiți de smartphone-ul flagship adus de către compania taiwaneză în acest an. Dacă hardware-ul este veriga slabă din această ecuație, se pare că pe partea software lucrurile stau chiar foarte bine.

De această dată primim interfața HTC Sense 7.0 bazată pe Android 5.0.2 Lollipop, sistem de operare ce oferă o nouă experiență. O funcție interesantă ce a fost inclusă este double-tap to unlock, feature văzut în special la terminalele LG care ne permite deblocarea telefonului printr-un gest de dublu tap pe ecran.

De asemenea, vom primi și un widget denumit Sense Home prin care telefonul va încerca să ghicească și ulterior afișa acele aplicații pe care le utilizăm în diferite situații (acasa, birou, afară). Nu în ultimul rând ni se oferă posibilitatea de schimbare a temelor, customizarea acestora și descărcarea unora noi.

Aflați că HTC pune la dispoziția utilizatorilor de One M9 și o platformă web denumită themes.htc.com, site unde vom putea crea propriile noastre teme. Ulterior acestea pot fi publicate, urmând ca alți utilizatori să ne ofere note în funcție de calitatea și design-ul temei proaspăt realizate.

Vom putea utiliza propriile noastre imagini ca background pentru home screen, meniu, mesagerie, dar și pentru afișare prin intermediul husei Dot View. Sunetele, cât și iconițele vor putea fi customizate de asemenea. Site-ul poate fi accesat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×