HTC Leo surprins in actiune; foloseste un display capacitiv multitouch?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.426 ori
<b>HTC Leo surprins in actiune; foloseste un display capacitiv multitouch?</b>HTC Leo este un terminal cu care suntem deja familiarizati, dar iata ca el reuseste sa ne surprinda in continuare, in special prin intermediul urmatorului clip, care a prins handsetul in actiune si dovedeste ca el vine cu un display capacitiv: Acest...

HTC Leo este un terminal cu care suntem deja familiarizati, dar iata ca el reuseste sa ne surprinda in continuare, in special prin intermediul urmatorului clip, care a prins handsetul in actiune si dovedeste ca el vine cu un display capacitiv:

Acest display capacitiv pare a suporta multitouch si asta in ciuda informatiilor care indicau prezenta unui ecran rezistiv pe Leo. O astfel de dotare ar face din acest model HTC primul terminal Windows Mobile cu un display capacitiv si suport pentru multitouch, respectiv gesturi de "ciupire" pentru zoom in clipuri video si imagini.

Va reamintim ca Leo ruleaza Windows Mobile 6.5, iar pe lista sa de specificatii se afla un display touchscreen de 4.3 inchi, cu rezolutie de 800 x 480 pixeli, un procesor Snapdragon de 1 GHz, 320 MB RAM si 512 MB ROM. In plus, smartphone-ul vine si cu o camera cu blitz dual LED si numeroase functii multimedia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×