RCS & RDS, acum cu o oferta imbatabila de Internet mobil

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 2.534 ori
<b>RCS & RDS, acum cu o oferta imbatabila de Internet mobil</b>RCS & RDS tocmai au anuntat o oferta imbatabila de Internet mobil, disponibila pentru clientii din judetele Timis si Bihor. Operatorul ofera servicii de accces la Internet mobil cu viteze de 7.2 Mbps la cele mai bune tarife de pe piata. Aflam chiar ca RCS...

RCS & RDS tocmai au anuntat o oferta imbatabila de Internet mobil, disponibila pentru clientii din judetele Timis si Bihor. Operatorul ofera servicii de accces la Internet mobil cu viteze de 7.2 Mbps la cele mai bune tarife de pe piata.

Aflam chiar ca RCS & RDS ofera aceste servicii gratuit pentru unii clienti existenti, iar persoanele care au devenit pentru prima oara clientii operatorului vor plati cel mult 15 lei pe luna pentru aceste servicii. Compania intentioneaza sa extinda oferta si dincolo de judetele Bihor si Timis, pana la finalul acestui an, oferind viteze de acces de 7.2 Mbps in toate marile orase din Romania.

Excluzand noua oferta RCS & RDS, operatorul ofera viteze de acces de 384 kbps prin reteaua sa 3G la nivel national, in acest moment.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×