HTC Leo (Touch HD2) si TouchFLO 3D 2.5 versiunea 1919, prezentare video!

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.374 ori
<b>HTC Leo (Touch HD2) si TouchFLO 3D 2.5 versiunea 1919, prezentare video!</b>In ciuda faptului ca actualele modele HTC sunt vandute cu TouchFLO 3D 2.0, am avut ocazia sa vedem interfata in actiune, in varianta Manila 2.5, descoperind ca acest UI pentru Windows Mobile a evoluat semnificativ, in ultima vreme. Iata si un clip video...

In ciuda faptului ca actualele modele HTC sunt vandute cu TouchFLO 3D 2.0, am avut ocazia sa vedem interfata in actiune, in varianta Manila 2.5, descoperind ca acest UI pentru Windows Mobile a evoluat semnificativ, in ultima vreme. Iata si un clip video care prezinta versiunea 1919 a interfatei TouchFLO 3D 2.5 pe terminalul HTC Leo:

Noua varianta este disponibila prin intermediul unui ROM facut public de catre hackerii comunitatii XDA Developers si aflam cu aceasta ocazie cateva functii noi, care vor sosi odata cu handsetul HTC Leo (Touch HD2). Cea mai importanta modificare a UI-ului este tab-ul Twitter, imprumutat de la HTC Hero.

Acesta functioneaza destul de bine si permite utilizatorului sa isi updateze statusul, sa scurteze URL-uri si sa uploadeze imagini fara probleme. De asemenea pe lista de noutati se afla wallpaper-uri animate si wallpaper-uri care dau detalii despre vreme, in tab-ul Home, un calendar cu un design nou si un nou tab email cu preview-uri mai lungi ale mesajelor.

Icon-urile sunt mai mari si mai colorate in aceasta versiune a interfatei si a fost adaugat si tab-ul Footprints, fiind integrate si Facebook si YouTube, printre altele.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×