HTC Liberty inclus din greseala intr-un clip AT&T (Video)

1.312 ori
<b>HTC Liberty inclus din greseala intr-un clip AT&T (Video)</b>Dupa cateva scapari pe web si neclaritati cu privire la numele acestui handset, HTC Liberty a fost inclus din greseala de catre operatorul american AT&T intr-un clip care prezenta procesul de testare pentru telefoanele Android. &nbsp; &nbsp; Clipul a fost...

Dupa cateva scapari pe web si neclaritati cu privire la numele acestui handset, HTC Liberty a fost inclus din greseala de catre operatorul american AT&T intr-un clip care prezenta procesul de testare pentru telefoanele Android.

Clipul a fost scapat de Android Central cu cateva zile in urma, dar nu va asteptati la o imagine prea clara cu terminalul. Putem distinge doar ca el foloseste interfata HTC Sense si ca vine cu butoane capacitive in partea inferioara. Mai aflam de la "surse misterioase" ca telefonul va suporta o rezolutie de 320 x 480 pixeli, ceea nu prea ne incanta.

HTC Liberty s-ar potrivi cu notiunea de terminal Android oferit de AT&T, operator care s-a axat mai mult pe partea de low end-uri care ruleaza OS-ul produs de Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×