Motorola Droid 2 fotografiat si filmat, acum fara dubii (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.249 ori
<b>Motorola Droid 2 fotografiat si filmat, acum fara dubii (Video)</b>Daca pana acum existau dubii cu privire la identitatea reala a lui Motorola Droid 2 (care ar fi putut fi de fapt modelul Shadow/Xtreme), iata ca handsetul a fost prezentat in varianta sa reala in urmatoarea imagine. In plus, noul model a fost si filmat,...

Daca pana acum existau dubii cu privire la identitatea reala a lui Motorola Droid 2 (care ar fi putut fi de fapt modelul Shadow/Xtreme), iata ca handsetul a fost prezentat in varianta sa reala in urmatoarea imagine. In plus, noul model a fost si filmat, rezultatul fiind un scurt clip de la finalul acestui articol.

Droid 2 vine cu un exterior putin modificat fata de predecesorul sau, astfel ca ii va lipsi padul directional auriu, iar partea frontala va glisa inapoi pentru a scoate la iveala o tastatura QWERTY. Handsetul se bazeaza pe un procesor de 750 MHz, 8 GB memorie, dar ii lipseste functia HDMI out, daca ar fi sa cautam defecte.

Motorola Droid 2 va rula Android 2.1 in tandem cu MOTOBLUR si exista posibilitatea ca telefonul sa soseasca in magazine deja cu Android 2.2 Froyo instalat. Aflam ca acest model va debuta in iulie prin Verizon, insotindu-l pe Droid Shadow/Xtreme. Restul specificatiilor noului Droid includ: un display de 3.7 inchi, tethering WiFi, un slot pentru carduri microSD si o camera de 5 megapixeli.

Iata si clipul despre care va vorbeam:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×