Orange Romania si Mediafax lanseaza un mini-site mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.219 ori
<b>Orange Romania si Mediafax lanseaza un mini-site mobil despre Campionatul Mondial de Fotbal</b>Mediafax si Orange Romania au anuntat recent lansarea unui mini-site dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, editia 2010. Realizat in parteneriat cu Elicom si Media Sat, website-ul include stiri despre desfasurarea evenimentului, care...

Mediafax si Orange Romania au anuntat recent lansarea unui mini-site dedicat Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, editia 2010. Realizat in parteneriat cu Elicom si Media Sat, website-ul include stiri despre desfasurarea evenimentului, care va avea loc intre 11 iunie si 11 iulie.

In plus, site-ul va afisa si programul meciurilor, informatii despre stadioanele din Africa de Sud si statistici pentru cele 32 de tari participante. Veti putea vizualiza si o galerie foto ampla, cu imaginile a peste 150 de jucatori care participa la FIFA World Cup 2010. Aflam si ca mini-site-ul va fi actualizat cu stiri Mediafax si rezultate ale partidelor disputate, utilizatorii afland astfel ultimele noutati despre campionat.

Mediafax Mobile Services se va ocupa din mini-site, aceasta divizie furnizand continut multimedia si pentru operatorii de telefonie mobila. Gasiti website-ul in sectiunea Meniu a portalului Orange pe mobil, care poate fi accesat de orice client al operatorului cu serviciul wap activat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×