Interfata Touch Nokia S60 prezentata oficial!

2.064 ori
<b>Interfata Touch Nokia S60 prezentata oficial!</b>Iata ca Nokia a realizat imposibilul, dezvaluind publicitatii feature-ul pe care il asteptam cu atata ardoare: o varianta touch a celebrei platforme bazate pe Symbian, S60. Pentru a vedea noul sistem in actiune, in cadrul prezentarii, va fi de ajuns sa...

Iata ca Nokia a realizat imposibilul, dezvaluind publicitatii feature-ul pe care il asteptam cu atata ardoare: o varianta touch a celebrei platforme bazate pe Symbian, S60. Pentru a vedea noul sistem in actiune, in cadrul prezentarii, va fi de ajuns sa dati click pe imaginea urmatoare pentru a fi transportat la clipul demonstrativ:

Populara platforma este consacrata deja, fiind folosita la toate smartphone-urile brandului finlandez, dar iata ca a venit momentul schimbarii prin aderarea la miscarea "touch". Vestea buna? Metoda de input include pe langa atingerea standard cu degetul a touchscreenului, si pe cea a atingerii cu stylusul. Evident, feedbackul tactil va fi la datorie sa ne aminteasca avantajele tastaturii virtuale. Anuntul variantei touch S60 a fost facut in cadrul evenimentului Symbian Smartphone Show de la Londra si se pare ca feedbackul obtinut va fi reprezentat de cateva vibratii usoare.

Toate aplicatiile deja celebre ale acestei platforme,  nu vor fi influentate de schimbare, ruland la fel de bine, in vreme ce softurile noi vor beneficia din plin de update-ul lui S60. "Touch" nu se refera doar al miscare si atingere, caci platforma va include si o gama variata de numerosi alti senzori: cei care indica trecerea de la departare la apropiere, de la intuneric la lumina... Per total, S60 Touch va fi "o experienta kinetica si o gama larga de oportunitati deschise atat pentru utilizatorii noilor aplicatii cat si pentru creatorii de jocuri".

Si browserul va suferi modificari, suportand video Flash complet, si oferind publicului o varianta completa a site-ului YouTube. Primele terminale care vor folosi intensiv platforma S60 vor fi disponibile incepand cu anul 2008, dar detaliile se termina aici, restul fiind doar tacere... si clipuri impresionante. Uram "bun venit" celor de la Nokia in universul touchscreen, banuind ca tocmai s-a deschis o noua arie in ca compania finlandeza este gata sa domine si sa impresioneze. N95 Touch? Mai mult decat un vis... Ne putem doar imagina potentialul unui succesor pentru acesta.

Evident, anumite elemente ale noii interfate par imprumutate de la iPhone, dar reprezentantii Nokia au recunoscut ca uneori a copia inseamna a lauda si ei au laudat de multe ori realizarile celor de la Apple. Acesta este probabil anuntul lunii, iar Nokia ne tine in continuare in suspans pana pe 2 noiembrie, cand va mai avea vesti bune pentru noi.

Nokia Symbian S60 Touch:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×