HTC M7 ar putea debuta Într-un eveniment special la New York pe 19 februarie

1.033 ori
<b>HTC M7 ar putea debuta Într-un eveniment special la New York pe 19 februarie</b>HTC a început să trimită invitații presei și bloggerilor pentru un eveniment special programat pentru 19 februarie în New York. Se pare că ar fi vorba despre debutul lui HTC M7, telefon care a ajuns deja pe web sub toate formele posibile, de la...

HTC a început să trimită invitații presei și bloggerilor pentru un eveniment special programat pentru 19 februarie în New York. Se pare că ar fi vorba despre debutul lui HTC M7, telefon care a ajuns deja pe web sub toate formele posibile, de la benchmark la fotografii de presă/randari și fotografii hands on.

Invitațiile nu oferă vreun indiciu cu privire la produsul lansat în februarie și remarc că HTC se grăbește aici, posibil din două motive: unu, HTC M7 se va lansa într-o variantă specială pentru SUA și una diferită pentru Europa și doi, HTC vrea să ia fata companiilor de la MWC 2013, cu o lansare mai rapidă. Vă reamintesc că M7 ar urma să fie un smartphone cu ecran Full HD de 4.7 inch, cu o densitate a pixelilor de 468 ppi, procesor quad core de 1.7 GHz, camera de 13 megapixeli și baterie de 2300 mAh.

Ce ne interesează în mod deosebit este interfața HTC Sense 5.0 aplicată peste Android 4.2 probabil, dar și bateria acestui device și durata sa de viață, în condițiile prezenței unui CPU quad core și a unui ecran Full HD. Sunt de asemenea curios să văd cum a evoluat tehnologia Imagechip/Imagesense a camerei de pe HTC One X la acest nou flagship.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×