HTC M7 ar putea sosi pe piață sub numele de "HTC One", oricât de ciudat ar suna

1.036 ori
<b>HTC M7 ar putea sosi pe piață sub numele de "HTC One", oricât de ciudat ar suna</b>Din categoria zvonurilor pe care ne vine să nu le credem, astăzi aflăm de la cel mai precis și prolific zvonac de pe web, @evleaks că HTC M7 ar putea avea numele comercial HTC One. HTC One este de fapt seria de telefoane noi HTC prezentate anul...

Din categoria zvonurilor pe care ne vine să nu le credem, astăzi aflăm de la cel mai precis și prolific zvonac de pe web, @evleaks că HTC M7 ar putea avea numele comercial HTC One. HTC One este de fapt seria de telefoane noi HTC prezentate anul trecut la MWC 2012 și care include modelele One V, One S și One X.

S-au vehiculat multe nume pentru HTC M7, precum One X II, One Y sau One Z, dar la HTC One și atât nu s-a gândit nimeni până acum. Numele de cod HTC M7 a circulat încă de anul trecut, iar în absența unui brand oficial de pe fotografiile ajunse pe web am adoptat acest nume. E drept ca un HTC One ar asigura continuitate față de seria de anul trecut, iar HTC nu prea a mai ținut seama de serii în ultima vreme, doar seria Desire mai primind câte un model.

Aparent CEO-ul HTC, Peter Chou a fost surprins scandând împreună cu colegi/prieteni "HTC One" la o petrecere a companiei pe care o conduce. Vă reamintesc că HTC M7 ar trebui să apară la MWC 2013, dotat cu un ecran Full HD de 4.7 inch, HTC Sense 5.0, 2 GB RAM, Android Jelly Bean și un procesor Snapdragon S4 quad core de nouă generație, plus cameră de 13 megapixeli cu noi tehnologii de imagine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×