PayPal Își schimbă În sfârșit designul, acum arată mai curat, nu ca În 1995

Autor:  | Publicat în:  PayPal 1.099 ori
<b>PayPal Își schimbă În sfârșit designul, acum arată mai curat, nu ca În 1995</b>Până zilele trecute PayPal arata ca în 1995, cu același design învechit pe care noi, utilizatorii acestui serviciu îl știm de atât de mult timp. Ei bine, deși anul trecut PayPal a primit un nou design și acela era învechit. PayPal a postat acum...

Până zilele trecute PayPal arata ca în 1995, cu același design învechit pe care noi, utilizatorii acestui serviciu îl știm de atât de mult timp. Ei bine, deși anul trecut PayPal a primit un nou design și acela era învechit. PayPal a postat acum un teaser care pare a indica sosirea unei noi interfețe pentru utilizatorii care sunt logați în cont.

Vedeți mai jos noul design și în imaginea următoare și pe cel vechi și mai jos. PayPal rămâne în continuare una dintre cele mai populare metode de a plăti și de a primi și trimite bani online. Există și alternative mai noi, precum Dwolla și Stripe, dar PayPal rămâne serviciul la care apelează cel mai des cei care au de plătit/primit bani. De apreciat la noul design faptul că notificările sunt mult mai ușor de citit și vizualizat.

Nu e încă foarte clar momentul în care noul design va ajunge la utilizatorul de rând, dar sunt sigur că undeva în luna februarie vom avea parte de el. Găsiți aici un tur al noii interfețe și sunt curios că vom vedea și o nouă interfață în aplicația pentru Android și pentru iOS.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×