O fotografie de test realizată cu camera lui HTC M7/One Își face apariția, probabil cea mai insipidă din lume

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.516 ori
<b>O fotografie de test realizată cu camera lui HTC M7/One Își face apariția, probabil cea mai insipidă din lume</b>Fotografiile de test ale telefoanelor nelansate încă au darul de a fi cele mai plictisitoare poze pe care le veți vedea în viața voastră. De obicei apar pe Flickr și Picasa, reprezintă colegi la birou, la masă, feluri de mâncare sau obiecte de...

Fotografiile de test ale telefoanelor nelansate încă au darul de a fi cele mai plictisitoare poze pe care le veți vedea în viața voastră. De obicei apar pe Flickr și Picasa, reprezintă colegi la birou, la masă, feluri de mâncare sau obiecte de pe birou. Ei bine, astăzi HTC M7/One a ridicat stacheta plictiselii cu... o foaie.

Datele EXIF ne confirmă că e vorba despre noul flagship HTC, iar telefonul care ar trebui să vină pe 19 februarie într-un eveniment special a fost folosit pentru a fotografia acel tabel. Numit și HTC One, acest model ar fi realizat o fotografie cu rezoluție de 1158 x 2048, dar poate fi vorba de o versiune cu crop aici. Imaginea a fost descoperită pe Flickr și ne indica expunerea fotografiei (0.008 sec 1/120), distanta focala (3.6 mm) și ISO la nivelul 103.

O fotografie de test realizată cu camera lui HTC M7/One Își face apariția, probabil cea mai insipidă din lume

Cu câteva zile în urma auzisem niște zvonuri interesante despre o nouă tehnologie de imagine cu care va veni camera lui M7. E vorba despre "ultrapixeli", obținuți printr-un senzor de imagine care e compus de fapt din 3 senzori de 4.3 megapixeli. Aceștia combina capturile lor într-una singură și duc camera la 13 megapixeli. Deși tehnologia pare nouă, ea a fost folosită de companii că Sigma, pe senzorul Foevon X3 și nici Nokia a fost departe cu Pureview.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×