HTC M7, un nou flagship Android ar putea sosi pe piață la Începutul lui 2013

1.300 ori
<b>HTC M7, un nou flagship Android ar putea sosi pe piață la Începutul lui 2013</b>De vreme ce HTC One X și One S, flagshipurile Android de la HTC au fost anunțate la MWC 2012, e clar că ne apropiem de anunțul unei noi serii de terminale ale companiei taiwaneze. Astăzi au apărut și primele zvonuri, care afirmă că un misterios...

De vreme ce HTC One X și One S, flagshipurile Android de la HTC au fost anunțate la MWC 2012, e clar că ne apropiem de anunțul unei noi serii de terminale ale companiei taiwaneze. Astăzi au apărut și primele zvonuri, care afirmă că un misterios model HTC M7 se va lansa la începutul anului viitor.

Se vehiculează luna martie și "specificații impresionante" pentru acest model. Având în vedere cât de bine sta HTC Droid DNA la capitolul specificații, va fi greu să fie depășit acest model. Deja pragul de ecran Full HD de 5 inch a fost atins și eventual ar putea fi efectuat un upgrade de cameră, la 12 megapixel, zic eu. Cei 2 GB RAM vor fi păstrați, iar la capitolul procesor nu cred că ne putem aștepta la ceva mai bun decât un quad core Snadpragon S4 Pro de 1.5 GHz sau poate cu o frecvență superioară.

Informațiile despre HTC M7 vin de la un analist bine conectat în zona producătorilor de telefoane. HTC M7 se va lansa în primul trimestru al anului viitor, va avea tot un ecran Full HD de 5 inch și o cameră de 13 megapixeli, afirma surse din China. Credeți că un astfel de device are potențialul de a fi hit, chiar mai mult decât Droid DNA?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×