HTC Magic ruleaza iOS 4, sau doar un fals grosolan? (Video)

1.926 ori
<b>HTC Magic ruleaza iOS 4, sau doar un fals grosolan? (Video)</b>Daca nu ne surprindea deloc un port al lui Android pe iPhone, iata ca ne declaram surprinsi sa vedem iOS 4 ruland pe altceva decat iPhone. In acest caz este vorba despre un clip ce prezinta platforma mobila Apple ruland pe un HTC Magic. &nbsp; OS-ul...

Daca nu ne surprindea deloc un port al lui Android pe iPhone, iata ca ne declaram surprinsi sa vedem iOS 4 ruland pe altceva decat iPhone. In acest caz este vorba despre un clip ce prezinta platforma mobila Apple ruland pe un HTC Magic.

OS-ul sufera de lag, evident, caci Magic nu este chiar cel mai nou smartphone, dar sansele sunt foarte mari sa avem de-a face cu un fals. Nu e foarte greu ca acest terminal sa fie folosit ca un soi de telecomanda pentru iPhone, afisand meniurile sale si controland handsetul Apple. Totusi, transformarea unui HTC intr-o telecomanda de iPhone este aproape la fel de complicata ca si portarea lui iOS 4, deci developerul implicat primeste totusi ceva credit.

O alta posibilitatea este ca aceasta sa fie o versiune clonata de iOS, adica un sistem de operare care imprumuta doar interfata OS-ului Apple, dar fara functionalitatea sa. Ce parere aveti?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×