HTC Merge, Droid 2 Global, Moto Droid Pro gata de lansare in perioada Craciunului?

990 ori
<b>HTC Merge, Droid 2 Global, Moto Droid Pro gata de lansare in perioada Craciunului?</b>Va fi o iarna incarcata pentru pasionatii de smartphone-uri, care vor avea optiuni foarte variate in privinta modelelor de terminale pe care le vor achizitiona. Operatorul american Verizon a reusit recent sa lase sa scape informatii cu privire la...

Va fi o iarna incarcata pentru pasionatii de smartphone-uri, care vor avea optiuni foarte variate in privinta modelelor de terminale pe care le vor achizitiona. Operatorul american Verizon a reusit recent sa lase sa scape informatii cu privire la handseturile pe care le va comercializa pe finalul acestui an.

Printre ele se numara HTC Merge, LG enV Pro, Motorola Droid 2 Global si Motorola Droid Pro. Acestea sunt terminale globale, ceea ce inseamna ca vor functiona in reteaua oricarui operator international. Droid Pro este probabil cel mai surprinzator model seria Motorola Droid, prin faptul ca adopta un design neobisnuit pentru modelele Android: tastatura frontala full QWERTY si ecran touch de 3.1 inchi. Terminalul ruleaza Android 2.2 si vine cu un CPU de 1GHz.

Droid 2 Global este o cunostiinta putin mai veche a noastra, care ne-a uimit fiind primul telefon confirmat oficial cu procesor de 1.2GHz. HTC Merge ne aminteste de zilele bune ale modelelor HTC Touch Pro, datorita tastaturii sale glisante, care face o echipa perfecta cu Froyo si un display touch de mari dimensiuni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×