Sezonul de vanatoare la Apple iPad acum deschis (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.198 ori
<b>Sezonul de vanatoare la Apple iPad acum deschis (Video)</b>Daca am vazut un iPhone trecut prin mixer, un PlayStation 3 zdrobit cu ciocanul si un iPad lovit de asfalt, iata ca de aceasta data tabletul Apple este impuscat cu ajutorul atat de americanului shotgun. Priviti cum slate-ul se transforma dintr-un gadget...

Daca am vazut un iPhone trecut prin mixer, un PlayStation 3 zdrobit cu ciocanul si un iPad lovit de asfalt, iata ca de aceasta data tabletul Apple este impuscat cu ajutorul atat de americanului shotgun. Priviti cum slate-ul se transforma dintr-un gadget functional intr-o masa de circuite fara "viata".

Am putea spune ca s-a deschis sezonul de vanatoare la iPad, dar din pacate nu avem de-a face cu o manifestare pasionala a unui hater Apple, ci cu o campanie de advertising a companiei care isi lasa amprenta pe clipul de mai jos. Ce legatura are firma cu iPad-ul impuscat nu intelegem, dar trecem peste.

Daca v-a deranjat vreodata faptul ca Apple iPad nu dispune de camera, nu suporta Flash si primeste update-urile de OS mai greu decat Apple iPhone, iata momentul razbunarii:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×