HTC Mondrian devine HTC Spark; noi imagini disponibile cu handsetul Windows Phone 7

1.491 ori
<b>HTC Mondrian devine HTC Spark; noi imagini disponibile cu handsetul Windows Phone 7</b>Numaratoarea inversa pentru lansarea lui Windows Phone 7 a inceput si vom avea probabil cateva zile pline de imagini cu noi terminale WP7 ajunse din greseala pe web. Printre ele se numara si deja cunoscutul HTC Mondrian, care a suferit o schimbare de...

Numaratoarea inversa pentru lansarea lui Windows Phone 7 a inceput si vom avea probabil cateva zile pline de imagini cu noi terminale WP7 ajunse din greseala pe web. Printre ele se numara si deja cunoscutul HTC Mondrian, care a suferit o schimbare de nume, fiind acum cunoscut drept HTC Spark.

Imaginile din acest articol sunt unele "hands on", atestand autenticitatea terminalului si inca o data putem observa Hub-ul HTC Sense pe ecranul telefonului. Mondrian a inceput sa fie popular pe Internet dupa ce a fost descoperit intr-o serie de reclame ale operatorului AT&T la Windows Phone 7.

Ceea ce era la inceput o imagine neclara cu un smartphone misterios a devenit acum experienta hands on, screenshot si schimbare de nume. Deja lucrurile devin promitatoare pentru HTC in segmentul Windows Phone 7 cu modele aratoase precum Mondrian/Spark si HD3/HD7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×