HTC Mondrian vorbeste germana; inca un terminal Windows Phone 7 gata de lansare

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.255 ori
<b>HTC Mondrian vorbeste germana; inca un terminal Windows Phone 7 gata de lansare</b>Odata cu sosirea lunii octombrie ne apropiem de momentul crucial al lansarii primelor smartphone-uri Windows Phone 7. Printre acestea s-ar putea numara si HTC Mondrian, scapat recent pe web in imaginea de mai jos. Aceasta pare a fi un "press shot", o...

Odata cu sosirea lunii octombrie ne apropiem de momentul crucial al lansarii primelor smartphone-uri Windows Phone 7. Printre acestea s-ar putea numara si HTC Mondrian, scapat recent pe web in imaginea de mai jos. Aceasta pare a fi un "press shot", o imagine oficiala publicata de producatorul terminalului.

Sursa acestei scapari este anonima, iar imaginea a fost publicata in premiera de site-ul german BestBoyz. Aparent, Mondrian (daca acesta va fi numele sau final) va fi pus in vanzare de un operator german necunoscut inca. Observam ca este prezent pe ecranul handsetului un Hub HTC, ceea ce inseamna ca si Sense UI va fi intr-o mica masura inclus pe acest nou smartphone.

Ultimele zvonuri afirma ca am putea asista la marea lansare a lui Windows Phone 7 in Europa pe 11 octombrie, in vreme ce SUA va beneficia de OS-ul mobil de abia in noiembrie. Cu cat mai repede, cu atat mai bine si mai ales si in Romania!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×