HTC One Mini 2 apare Într-o nouă imagine randată ce ne prezintă gama de culori

2.037 ori
<b>HTC One Mini 2 apare Într-o nouă imagine randată ce ne prezintă gama de culori</b>Iată că după o serie de imagini scăpate pe web ce îl înfățișau pe HTC One Mini 2, astăzi avem ocazia ca prin intermediul contului de Twitter @evleaks să vedem o imagine de calitate înaltă cu terminalul în cauză. Această imagine prezintă...

Iată că după o serie de imagini scăpate pe web ce îl înfățișau pe HTC One Mini 2, astăzi avem ocazia ca prin intermediul contului de Twitter @evleaks să vedem o imagine de calitate înaltă cu terminalul în cauză. Această imagine prezintă totodată și gama de culori care va fi disponibilă pentru moment pe piață.

Astfel, la fel ca și fratele mai mare HTC One M8, și modelul Mini va beneficia de nuanțele de culoare argintiu, gri și auriu. Cu toate acestea, modelul HTC One Mini 2 nu va beneficia de o cameră foto duală, senzor pe care îl regăsim pe flagship-ul One M8.

Printre specificațiile lui HTC One Mini 2 se numără un display HD de 4.5 inch, un procesor quad-core de 1.4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB de stocare și o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED. Se așteaptă ca acest model să fie anunțat în următoarea perioadă de către compania taiwaneză.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×