Vivo X3, unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume se lansează În această lună

Autor:  | Publicat în:  Vivo 2.359 ori
<b>Vivo X3, unul dintre cele mai subțiri telefoane din lume se lansează În această lună</b>Dacă mă întrebați pe mine, știam deja că există un telefon cu grosime de mai puțin de 6 mm, dar iata ca modelul Vivo X3 pretinde că ar fi cel mai subțire smartphone din lume. Handsetul se lansează pe 22 august și poate fi admirat mai jos....

Dacă mă întrebați pe mine, știam deja că există un telefon cu grosime de mai puțin de 6 mm, dar iata ca modelul Vivo X3 pretinde că ar fi cel mai subțire smartphone din lume. Handsetul se lansează pe 22 august și poate fi admirat mai jos.

Terminalul și-a făcut apariția într-o variantă de culoare albastră și nu arată rău deloc. Producătorul sau este compania BBK, iar acest telefon măsoară doar 6 mm în grosime, mai puțin decât Huawei Ascend P6, care stabilise recordul la 6.18 mm. șansele sunt mari ca Vivo X3 să rămână doar în China, deci din păcate acest handset anorexic nu va ajunge și în Europa.

Vivo X3

Imaginile pe care le vedeți aici prezintă o comparație între grosimea lui Vivo X3 și iPhone 5, Samsung Galaxy S4 și Huawei Ascend P6. Diferența față de iPhone pare cea mai clară, deși poate e o iluzie optică, dar în acea imagine terminalul pare mai subțire decât în celelalte două comparații. Asta e China, tara telefoanelor 4 core și 8 core ieftine și a smartphone-urilor ultrasubțiri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×