HTC Nexus 5, următorul Google Phone? Iată noi zvonuri despre următorul telefon Nexus!

2.343 ori
<b>HTC Nexus 5, următorul Google Phone? Iată noi zvonuri despre următorul telefon Nexus!</b>Acum că știm că Google are un eveniment programat pentru 29 octombrie, putem bănui că urmează o lansare de telefon Nexus de nouă generație, sau poate de tableta. Totuși, iată că avem zvonuri care indică faptul că pe lângă LG Nexus 4, am mai...

Acum că știm că Google are un eveniment programat pentru 29 octombrie, putem bănui că urmează o lansare de telefon Nexus de nouă generație, sau poate de tableta. Totuși, iată că avem zvonuri care indică faptul că pe lângă LG Nexus 4, am mai putea asista și la debutul unui Google Phone HTC.

Până acum aveam doar informații despre Samsung Galaxy Nexus II, puține ce-i drept, plus o abundență de detalii despre LG Nexus 4, chiar și un review. La un moment dat apăruse și o așa zisa imagine cu un Sony Xperia Nexus, dar fotografia era cel mai probabil editata și nu reală. Revenind la acest HTC Nexus 5, e foarte posibil ca acest model să fie de fapt un HTC J Butterfly rebranduit, modelul cu ecran 1080p anunțat ieri în Japonia. Dacă LG Nexus 4 e un LG Optimus G ușor modificat, de ce nu ar face și HTC ceva similar?

HTC Nexus 5 - with Google

în acest caz, am asista la debutul unui HTC Nexus cu 2 GB RAM, procesor quad core Snapdragon S4 Pro, 16 GB memorie internă și ecran de 5 inch Full HD. Aniversarea de un an a lui Galaxy Nexus se apropie și Google ar putea avea surprize deosebite pentru noi, care să includă noi telefoane mobile cu Android 4.2 la bord. Care va suna mai plauzibil, HTC Nexus 5 sau Samsung Galaxy Nexus II? Aveți rubrica de comentarii mai jos!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×