Sony Nexus X Își face apariția pe web În două imagini (Zvon)

1.495 ori
<b>Sony Nexus X Își face apariția pe web În două imagini (Zvon)</b>Deși tind să cred că imaginile sunt prelucrate, ceea ce vedem aici pare a fi un așa numit Sony Nexus X, care a apărut pe web sub formă a două imagini publicate pe Picasa. Observați că designul terminalului nu se potrivește cu nici unul dintre...

Deși tind să cred că imaginile sunt prelucrate, ceea ce vedem aici pare a fi un așa numit Sony Nexus X, care a apărut pe web sub formă a două imagini publicate pe Picasa. Observați că designul terminalului nu se potrivește cu nici unul dintre modelele noi Xperia, mai ales în partea din spate.

Aflăm cu câteva luni în urmă că odată cu aniversarea lui Android în această toamnă vom vedea mai multe modele Nexus, nu doar unul singur. Deja îl cunoaștem pe LG Nexus 4 și au apărut și zvonuri despre Samsung Galaxy Nexus II. Să fie acesta modelul care completează un trio de terminale Nexus? în partea frontală se păstrează un design oarecum similar cu telefoanele Xperia moderne și sunt folosite butoane virtuale aici, că la Galaxy Nexus. E interesant și faptul că portul microSUB este integrat în stânga telefonului, împreună cu 3 pini pentru conectarea la un dock.

Sony Nexus X Își face apariția pe web În două imagini (Zvon)

Portul microUSB se afla lateral si la Xperia Arc si la Xperia Play, daca nu ma insel, deci se respecta linia de design Xperia la acest capitol. Dacă îmi permiteți pot și să prevăd un mic proces deja, deoarece spatele acestui model seamănă foarte mult cu cel al lui HTC 8X, evident în afară de poziționarea blițului. în altă ordine de idei, smartphone-ul arata elegant și cu un CPU quad core și un ecran HD și camera de 8 megapixeli are face furori printre fanii Sony. Asta evident dacă nu e totul doar un zvon/editare în Photoshop.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×