LG Nexus 4 ar putea fi anunțat oficial pe 29 octombrie, conform unui mare ziar din Franța

Autor:  | Publicat în:  LG 1.315 ori
<b>LG Nexus 4 ar putea fi anunțat oficial pe 29 octombrie, conform unui mare ziar din Franța</b>Ziarul francez Le Figaro are informații solide că LG și Google vor anunța următorul telefon Nexus pe 29 octombrie. E vorba aici despre LG Nexus 4, terminal care a ajuns pe web sub numeroase forme în ultimele zile, fie că e vorba de specificații...

Ziarul francez Le Figaro are informații solide că LG și Google vor anunța următorul telefon Nexus pe 29 octombrie. E vorba aici despre LG Nexus 4, terminal care a ajuns pe web sub numeroase forme în ultimele zile, fie că e vorba de specificații scăpate sau fotografii.

credit imagine: tech.onliner.by

Va fi un final de octombrie interesant, cu o conferință Microsoft de lansare a lui Windows 8, una de debut a lui Windows Phone 8 pe device-urile care intră în magazine și un zvon despre o conferință Apple pentru iPad Mini. Obișnuiții "apropiați de companie" afirma că LG Nexus 4 va ajunge în magazine la mijlocul lui noiembrie, cel puțin în SUA. Același ziar afirma că e vorba cu adevărat de un telefon inspirat de LG Optimus G, deci vine cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM și procesor quad core Snapdragon.

Deja vă pot spune două aspecte care nu îmi plac la LG Nexus 4, dacă scăpările recent sunt reale, evident. E vorba despre faptul că va avea doar 8 GB de memorie internă și nu va avea slot microSD, dar și despre partea din spate, care e puțin cam prea lucioasă. în fine, mai avem de așteptat până la lansarea acestui model și e posibil ca Google să ia în calcul un finisaj diferit pentru noul Nexus.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×