LG Nexus 4 ar putea fi anunțat oficial pe 29 octombrie, conform unui mare ziar din Franța

1.340 ori
<b>LG Nexus 4 ar putea fi anunțat oficial pe 29 octombrie, conform unui mare ziar din Franța</b>Ziarul francez Le Figaro are informații solide că LG și Google vor anunța următorul telefon Nexus pe 29 octombrie. E vorba aici despre LG Nexus 4, terminal care a ajuns pe web sub numeroase forme în ultimele zile, fie că e vorba de specificații...

Ziarul francez Le Figaro are informații solide că LG și Google vor anunța următorul telefon Nexus pe 29 octombrie. E vorba aici despre LG Nexus 4, terminal care a ajuns pe web sub numeroase forme în ultimele zile, fie că e vorba de specificații scăpate sau fotografii.

credit imagine: tech.onliner.by

Va fi un final de octombrie interesant, cu o conferință Microsoft de lansare a lui Windows 8, una de debut a lui Windows Phone 8 pe device-urile care intră în magazine și un zvon despre o conferință Apple pentru iPad Mini. Obișnuiții "apropiați de companie" afirma că LG Nexus 4 va ajunge în magazine la mijlocul lui noiembrie, cel puțin în SUA. Același ziar afirma că e vorba cu adevărat de un telefon inspirat de LG Optimus G, deci vine cu un display de 4.7 inch, cu rezoluție 1280 x 768 pixeli, 2 GB RAM și procesor quad core Snapdragon.

Deja vă pot spune două aspecte care nu îmi plac la LG Nexus 4, dacă scăpările recent sunt reale, evident. E vorba despre faptul că va avea doar 8 GB de memorie internă și nu va avea slot microSD, dar și despre partea din spate, care e puțin cam prea lucioasă. în fine, mai avem de așteptat până la lansarea acestui model și e posibil ca Google să ia în calcul un finisaj diferit pentru noul Nexus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×