HTC nu va oferi experienta completa Sense pe WP7

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.072 ori
<b>HTC nu va oferi experienta completa Sense pe WP7</b>In ciuda a ceea ce aflasem anterior, HTC nu va oferi experienta Sense pe Windows Phone 7, cel putin nu asa cum o cunoastem noi. Acest lucru a fost afirmat recent de catre Peter Chou, CEO al companiei taiwaneze, intr-un interviu cu FierceWireless. &nbsp;...

In ciuda a ceea ce aflasem anterior, HTC nu va oferi experienta Sense pe Windows Phone 7, cel putin nu asa cum o cunoastem noi. Acest lucru a fost afirmat recent de catre Peter Chou, CEO al companiei taiwaneze, intr-un interviu cu FierceWireless.

Sense UI nu poate fi gata la timp pentru lansarea lui WP7, conform aceluiasi Chou, iar la momentul lansarii sale, experienta nu va fi una Sense in totalitate, ci doar o serie de imbunatatiri aduse OS-ului Microsoft pe terminalele HTC. Declaratia este previzibila, avand in vedere ca Sense devine tot mai mult asociat lui Android, caruia i se suprapune perfect si ii inlocuieste cu succes interfata stock.

Declaratia bossului HTC vine in completarea a ceea ce Microsoft afirma la momentul anuntarii lui WP7 si anume ca nu va permite customizari ale sistemului sau de operare, cel putin nu unele care sa ii modifice lookul. Metro UI arata destul de bine, trebuie sa recunoastem, iar cu putina "aroma" de Sense, am putea avea de-a face cu o platforma chiar mai intuitiva decat iOS.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×