Android 2.2.1 disponibil acum pe Nexus One - iata cum se realizeaza update-ul

Autor:  | Publicat în:  Google 1.534 ori
<b>Android 2.2.1 disponibil acum pe Nexus One - iata cum se realizeaza update-ul</b>Ultimele 2 saptamani au fost destul de ocupate pentru posesorii de terminale Android, care au beneficiat de update-uri de software indiferent de versiunea OS-ului Google pentru care au optat. De aceasta data este randul batranului Nexus One sa primeasca...

Ultimele 2 saptamani au fost destul de ocupate pentru posesorii de terminale Android, care au beneficiat de update-uri de software indiferent de versiunea OS-ului Google pentru care au optat. De aceasta data este randul batranului Nexus One sa primeasca un update, la cea mai noua versiune Android, 2.2.1.

Versiunea Android 2.2.1este disponibila sub forma unui ROM, FRG83, iar detalii despre instalarea sa sunt furnizate ca de obicei, de XDA Developers. Puteti descarca firmware-ul Android 2.2.1 de aici, apoi va trebui sa ii dati numele fisierului update.zip si sa il copiati pe cardul microSD via USB. Urmatorul pas este inchiderea telefonului Nexus One, apoi va trebui sa tineti apasat butonul "Volume Down", in vreme ce porniti din nou terminalul.

Va aparea pe ecran o cautare de fisiere si va trebui sa dati scroll in jos pentru a ajunge la optiunea "Recovery", apasand apoi butonul "Power". Veti vedea pe ecran un triunghi cu un semn de exclamare si apoi va trebui sa apasati butoanele "Power" si "Volume up" simultan. Meniul care apare va include si optiunea "Apply sdcard:update.zip", pe care trebuie sa o selectati.

In cele din urma, atunci cand va fi afisat pe ecranul lui Nexus One "Install from sdcard complete", veti selecta "reboot system now" si va trebui sa asteptati ca telefonul sa rebooteze (va dura ceva timp). Acesta este doar un update de software, care vine insotit de probleme ale tastaturii Swype, printre altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×