HTC One Bloom 3 este un nou concept de smartphone metalic ce aduce un display edge-to-edge

1.773 ori
<b>HTC One Bloom 3 este un nou concept de smartphone metalic ce aduce un display edge-to-edge</b>Cu toții știm că HTC se numără printre acei producători care pun un mare accent pe design, aceștia utilizând numai materiale premium cum este și metalul. Cu toate acestea, în 2014, HTC nu a venit cu un design redefinit al smartphone-ului One M8,...

Cu toții știm că HTC se numără printre acei producători care pun un mare accent pe design, aceștia utilizând numai materiale premium cum este și metalul. Cu toate acestea, în 2014, HTC nu a venit cu un design redefinit al smartphone-ului One M8, ci au decis să folosească aceeași rețetă de succes ca și în cazul modelului din 2013 numit One M7.

Astăzi, prin intermediul artistului Hasan Kaymak avem ocazia să aruncăm o privire asupra unui smartphone al viitorului numit HTC One Bloom 3. Din câte putem remarca, telefonul vine cu o carcasă din metal ceva mai rotunjită, cât și cu celebrele difuzoare stereo BoomSound ce oferă o calitate audio de top.

HTC One Bloom 3

De asemenea, conceptul aduce și un panou frontal cu margini foarte subțiri, acesta fiind aproape de termenul edge-to-edge. Totodată, telefonul pare a rula sistemul de operare Android 5.0 Lollipop. La prima vedere, acest concept este într-adevăr unul impresionant, dar eventuala sa producție are șanse foarte mici de reușită. Totuși, sperăm ca HTC să se inspire din acest proiect ambițios. Vouă cum vi se pare?

HTC One Bloom 3 este un nou concept de smartphone metalic ce aduce un display edge-to-edge

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×