HTC Ocean Harmony primeşte certificarea 3C, ar urma să fie un phablet midrange

1.117 ori
<b>HTC Ocean Harmony primeşte certificarea 3C, ar urma să fie un phablet midrange</b>Taiwanezii de la HTC au primit la început de decembrie și certificarea 3C pentru smartphone-ul cunoscut sub numele de cod Ocean Harmony. Din câte se pare acesta va fi un model cu dotări mid-range, poate chiar acel U Play 2

HTC e gata să îşi extindă seria U de telefoane dincolo de modelele ştiute deja, prin intermediul lui HTC Ocean Harmony. Acesta tocmai a fost certificat de către autoritatea chineză 3C, ceea ce se înseamnă că se apropie de debut.

HTC Ocean Harmony

Luna trecută soseau HTC U11+ şi HTC U11 Life, iar acest terminal pare să vină de nicăieri. Judecând după specificaţiile listate, pare să fie un soi de HTC U Ultra light dacă vreţi, sau un HTC U11+ cu dotări mai modeste. Avem de-a face cu un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 652, 4 GB RAM, 64 GB stocare şi care e cunoscut şi sub numele de cod HTC 2Q4R400.

Va avea un ecran de 5.99 inch, ca şi HTC U11+, deşi rezoluţia nu e clară încă. Aş paria totuşi pe Full HD+ şi aspect 18:9, acesta fiind ultimul răcnet în abordarea modernă a display-urilor. Presa din China sugerează că acesta va fi un model lite, care va primi şi o versiune cu procesor Qualcomm Snapdragon 660 si va costa puţin mai mult. Versiunea cu CPU Snapdragon 652 va costa 400 de dolari, iar cea cu Snapdragon 660 va ajunge la 540 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×