HTC Omega și HTC Eternity Își dezvăluie o parte din design prin carcase ajunse pe web

1.593 ori
<b>HTC Omega și HTC Eternity Își dezvăluie o parte din design prin carcase ajunse pe web</b>Dacă Samsung, Fujitsu, ZTE și Acer și-au făcut clare planurile cu privire la viitoarele telefoane Windows Phone 7 pe care le vor lansa, cei de la HTC ne-au oferit până acum doar scăpări. Este vorba aici despre modelele Omega și Eternity, care...

Dacă Samsung, Fujitsu, ZTE și Acer și-au făcut clare planurile cu privire la viitoarele telefoane Windows Phone 7 pe care le vor lansa, cei de la HTC ne-au oferit până acum doar scăpări. Este vorba aici despre modelele Omega și Eternity, care acum își dezvăluie o parte din design, prin intermediul unor carcase ajunse pe web.

Despre HTC Eternity știm că vă doborî recorduri, încorporând un display touch de 4.7 inchi și făcând și mai neclară distincția dintre smartphone și tabletă. Zvonurile afirmă că acest model ar putea sosi în toamnă, dotat cu un procesor signle core de 1.5 GHz, cameră de 8 megapixeli și memorie internă de 16 GB. Evident Windows Phone Mango va fi la bord, ca și în cazul lui HTC Omega.

Omega ar urma să folosească un ecran de 3.8 inchi și același procesor de 1.5 GHz, plus o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captură HD. Săptămâna trecută am avut parte de o scurgere de informații similară, fiind postate pe Internet imagini cu carcasele lui HTC Bliss și Kingdom. Să fie acesta un semn că ne apropiem de lansare?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×