În sfârșit o aplicație Facebook oficială pentru iPad - detalii ascunse În noua aplicație FB pentru iPhone

1.895 ori
<b>În sfârșit o aplicație Facebook oficială pentru iPad - detalii ascunse În noua aplicație FB pentru iPhone</b>Cei de la TechCrunch au realizat o descoperire importantă cu câteva ore în urmă, astfel că analizând codul aplicației Facebook pentru iPhone (noua versiune) au descoperit detalii despre varianta aplicației pentru iPad, pe care au testat-o apoi....

Cei de la TechCrunch au realizat o descoperire importantă cu câteva ore în urmă, astfel că analizând codul aplicației Facebook pentru iPhone (noua versiune) au descoperit detalii despre varianta aplicației pentru iPad, pe care au testat-o apoi.

Softul este scris folosind HTML5, tipic pentru Facebook, iar redactorii TechCrunch laudă sistemul de navigare în special. în vreme ce aplicația FB pentru iPhone este cam incomodă, cea pentru iPad folosește un meniu principal în partea stângă, care poate fi accesat prin apăsarea unui buton sau printr-o mișcare swipe pe ecran.

În sfârșit o aplicație Facebook oficială pentru iPad - detalii ascunse În noua aplicație FB pentru iPhone

Softul folosește și numeroase meniuri suprapuse, o funcție comună pentru softurile de pe iPad și atunci când veți întoarce tableta în mod landscape, veți putea vedea o listă cu contacte online. Astfel, veți putea accesa funcția de chat. în ce privește modalitatea de vizualizare a fotografiilor, viewerul arată foarte bine, amintind de aplicația galerie foto de pe iPad.

În sfârșit o aplicație Facebook oficială pentru iPad - detalii ascunse În noua aplicație FB pentru iPhone

Rețineți că toate aceste funcții au fost descoperite în aplicația Facebook 3.4.4 pentru iPhone, care a adus îmbunătățiri minore pe handset, cum ar fi revenirea butonului "Send" pentru comentarii și chat. Din câte știm până acum, chiar Mark Zuckerberg, creatorul Facebook s-a implicat în dezvoltarea aplicației pentru iPad, iar rezultatele se văd.

Pe când și un Google+ special creat pentru iPad?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×