HTC Omega, un alpha-terminal Windows Phone Mango, acum În imagini

1.351 ori
<b>HTC Omega, un alpha-terminal Windows Phone Mango, acum În imagini</b>După cum probabil știți deja, evenimentul HTC din data de 1 septembrie va fi destinat anunțării oficiale de noi modele Windows Phone 7. Printre acestea s-ar putea număra device-urile Omega și Eternity, despre care am tot auzit vorbindu-se în...

După cum probabil știți deja, evenimentul HTC din data de 1 septembrie va fi destinat anunțării oficiale de noi modele Windows Phone 7. Printre acestea s-ar putea număra device-urile Omega și Eternity, despre care am tot auzit vorbindu-se în ultimele luni. Ei bine, de această dată avem și o primă imagine, cel puțin cu HTC Omega.

Telefonul va sosi cu o carcasă alb-argintie iar partea sa superioară-spate îmi amintește de cea a tabletei HTC Flyer. Zvonurile afirmă că Omega este doar un nume de cod, iar telefonul s-ar putea numi HTC Radar atunci când va fi lansat pe piață. în ce privește lista de specificații, ne așteptăm la un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8255 de 1.5 GHz, cel mai probabil un single core, deoarece WP7 nu necesită încă puterea unui dual core.

în plus, Omega va include 512 MB RAM și o cameră frontală care ne duce cu gândul la integrare Skype pe telefoanele WP7, Restul specificațiilor includ un ecran SLCD de 3.8 inchi și o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. în ce îl privește pe HTC Eternity, acesta va fi un model mai high end, dar mai multe detalii vom afla săptămâna viitoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×