Adio JailbreakMe? Creatorul său, Comex trece În tabăra Apple!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.452 ori
<b>Adio JailbreakMe? Creatorul său, Comex trece În tabăra Apple!</b>Dacă Microsoft a reușit să coopteze primii jailbreakeri de Windows Phone 7 (echipa Chevron) în tabăra sa și l-a momit și pe hackerul Geohot cu oferte, nici Apple nu se lasă mai prejos. Companiei din Cupertino i s-a alăturat recent creatorul...

Dacă Microsoft a reușit să coopteze primii jailbreakeri de Windows Phone 7 (echipa Chevron) în tabăra sa și l-a momit și pe hackerul Geohot cu oferte, nici Apple nu se lasă mai prejos. Companiei din Cupertino i s-a alăturat recent creatorul JailbreakMe, Comex.

Cu puțin timp în urma aflăm și că hackerul Cyanogen lucrează acum pentru Samsung și treptat-treptat rămânem fără dezvoltatori independenți... Comex se afla atât în spatele lui JailbreakMe, cât și al softului Spirit, ambele considerate probleme de către Apple. Vă reamintim că JailbreakMe profita de problemele de securitate din browserul Safari și este o modalitate de hack a unui iDevice mai rapidă și mai eficientă decât altele ce necesită și utilizarea PC-ului.

Cea mai nouă versiune a lui JailbreakMe este cea 3.0 (Saffron), lansată în iulie și suportând majoritatea modelelor iOS, de la iPad 2 cu iOS 4.3 - 4.3.3 la iPhone 4 cu cele mai noi versiuni de OS. Comex a primit chiar și un premiu pentru munca sa, trofeul "Pwnie" fiind acordat la conferința Black Hat din 2011 pentru "cel mai bun bug client side".

Să fie acesta finalul serviciului JailbreakMe, odată ce Comex va face pasul cel mare?

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×