HTC One A9 are parte de un teaser video înaintea lansării programate pentru data de 20 octombrie

Autor:  | Publicat în:  HTC 571 ori
<b>HTC One A9 are parte de un teaser video înaintea lansării programate pentru data de 20 octombrie</b>După o serie de fotografii cu HTC One A9 ce au tot sosit &icirc;n ultima perioadă, am aflat la un moment dat și data la care taiwanezii &icirc;și vor dezvălui oficial noul produs, și anume ziua de 20 octombrie. Astăzi, compania ține să ne...

După o serie de fotografii cu HTC One A9 ce au tot sosit în ultima perioadă, am aflat la un moment dat și data la care taiwanezii își vor dezvălui oficial noul produs, și anume ziua de 20 octombrie. Astăzi, compania ține să ne reamintească acest lucru prin intermediul unui video teaser nu tocmai sugestiv.

Ni se confirmă că evenimentul va avea loc marțea viitoare începând de la ora 19:00, ora României. Cât despre device-ul ce urmează a fi lansat, știm deja că acesta va fi un soi de mid-range premium cu carcasă din metal și un design similar cu cel al produselor Apple. De asemenea, acest device pare că va sosi cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat.

La nivel hardware, vom primi un display Full HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și scanner de amprente integrat în butonul home. Alte dotări sunt reprezentate de către prezența unui slot microSD, a unei camere foto principale de 13 megapixeli, dar și a unui senzor selfi de 4 ultrapixeli.

Singura necunoscută majoră din această ecuație o reprezintă pentru moment prețul, cifră ce nu va fi una tocmai accesibilă pentru utilizatorii de rând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×