HTC One ar putea primi o versiune Windows Phone 8 În curând

1.406 ori
<b>HTC One ar putea primi o versiune Windows Phone 8 În curând</b>HTC One primește complimente după complimente și acum avem și un Google Edition pentru acest model. Ei bine, se pare că vom avea și un echivalent cu Windows Phone 8 pentru acest terminal, dar nu chiar unul 100% la fel. &nbsp; Va fi probabil un model...

HTC One primește complimente după complimente și acum avem și un Google Edition pentru acest model. Ei bine, se pare că vom avea și un echivalent cu Windows Phone 8 pentru acest terminal, dar nu chiar unul 100% la fel.

Va fi probabil un model la fel de similar cu HTC One pe cât Samsung Ativ S este cu Galaxy S III. Evident că vor exista mici schimbări de design, pentru a evita confuzia din magazine, iar procesorul nu va fi chiar un Snapdragon 600, deoarece WP8 nu e atât de pretențios. Cei de la Neowin par siguri că HTC lucrează la un astfel de device, unul cu diagonala ecranului undeva pe la 4 sau 5 inch, cu tehnologie Beats Audio și un corp metalizat.

Se pare că telefonul va fi anunțat la toamnă și ar trebui să intre în magazine până la final de an, având Windows Phone 8 GDR3 drept OS. Imaginea de mai sus e doar o randare, deci nu vă faceți iluzii. HTC nu a mai lansat de ceva vreme un terminal Windows Phone, iar dacă mă gândesc bine în 2013 nu am văzut nici un model de acest gen. Va avea succes un One cu platformă mobilă Microsoft?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×