HTC Își crește producția de terminale One, dublează numărul de handseturi produse În aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.391 ori
<b>HTC Își crește producția de terminale One, dublează numărul de handseturi produse În aprilie</b>Anticipând vânzări impresionante la vară, HTC a anunțat că a crescut rata de producție a terminalelor One, astfel că în luna iunie se vor produce de două ori mai multe modele decât în aprilie. &nbsp; Informația vine de la Jack Tong,...

Anticipând vânzări impresionante la vară, HTC a anunțat că a crescut rata de producție a terminalelor One, astfel că în luna iunie se vor produce de două ori mai multe modele decât în aprilie.

Informația vine de la Jack Tong, președintele HTC North Asia, citat de Focus Taiwan. Creșterea capacității de producție va continua și după luna iunie și aceasta mutare vine probabil ca răspuns la afirmațiile Samsung că ar fi vândut deja peste 6 milioane de unități Galaxy S4 în 2 săptămâni. Primele probleme cu producția lui HTC One au apărut atunci când camera Ultrapixel nu șosea în cantități rezonabile pentru a satisface cererea de pe piață.

Probleme au fost și cu tehnologia microfonului de pe One și Nokia, care au afectat și ele producția telefonului. Ei bine, acum toate problemele au dispărut, iar HTC One e produs la capacitate maximă. Ce părere aveți? Va fi vara generoasă cu HTC sau vor prinde toamna cu probleme și trimestre dezamăgitoare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×