Huawei Ascend Mate, gigantul de 6.1 inch primește un preț și un non-fotomodel pentru promoție

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.425 ori
<b>Huawei Ascend Mate, gigantul de 6.1 inch primește un preț și un non-fotomodel pentru promoție</b>Huawei a prezentat la showurile de la începutul acestui an, CES 2013 și MWC 2013 ultra mega phabletul sau, Ascend Mate. Terminalul iese din tipare cu o diagonală mare, una de 6.1 inch, iar după toate detaliile aflăm acum și un preț, cel puțin...

Huawei a prezentat la showurile de la începutul acestui an, CES 2013 și MWC 2013 ultra mega phabletul sau, Ascend Mate. Terminalul iese din tipare cu o diagonală mare, una de 6.1 inch, iar după toate detaliile aflăm acum și un preț, cel puțin pentru piața chineză.

Amuzant e că acest terminal nu e fotografiat în mâna unui fotomodel, fie feminin, fie masculin, ci servește drept model chiar un oficial Huawei, Richard Yu. Acesta e șeful secțiunii Huawei Device și e fotografiat cu phabletul în mâna/buzunar. Device-ul rulează Android 4.1 și costă în China 430 de dolari, fără abonament sau reduceri. Dotările acestui terminal includ un procesor quad core HiSilicon K3V2 de 1.5 GHz, 2 GB RAM și un display IPS, cu rezoluție 720p.

Ecranul e protejat de tehnologie Gorilla Glass 2 și vine cu tehnologie Magic Touch care permite utilizarea sa cu mănuși pe mână. în fine, alte dotări includ și un slot microSD, 4 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli, plus baterie de 4050 mAh. Mă aștept să vedem acest produs și la noi cât de curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×