Huawei Ascend Mate, gigantul de 6.1 inch primește un preț și un non-fotomodel pentru promoție

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.502 ori
<b>Huawei Ascend Mate, gigantul de 6.1 inch primește un preț și un non-fotomodel pentru promoție</b>Huawei a prezentat la showurile de la începutul acestui an, CES 2013 și MWC 2013 ultra mega phabletul sau, Ascend Mate. Terminalul iese din tipare cu o diagonală mare, una de 6.1 inch, iar după toate detaliile aflăm acum și un preț, cel puțin...

Huawei a prezentat la showurile de la începutul acestui an, CES 2013 și MWC 2013 ultra mega phabletul sau, Ascend Mate. Terminalul iese din tipare cu o diagonală mare, una de 6.1 inch, iar după toate detaliile aflăm acum și un preț, cel puțin pentru piața chineză.

Amuzant e că acest terminal nu e fotografiat în mâna unui fotomodel, fie feminin, fie masculin, ci servește drept model chiar un oficial Huawei, Richard Yu. Acesta e șeful secțiunii Huawei Device și e fotografiat cu phabletul în mâna/buzunar. Device-ul rulează Android 4.1 și costă în China 430 de dolari, fără abonament sau reduceri. Dotările acestui terminal includ un procesor quad core HiSilicon K3V2 de 1.5 GHz, 2 GB RAM și un display IPS, cu rezoluție 720p.

Ecranul e protejat de tehnologie Gorilla Glass 2 și vine cu tehnologie Magic Touch care permite utilizarea sa cu mănuși pe mână. în fine, alte dotări includ și un slot microSD, 4 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli, plus baterie de 4050 mAh. Mă aștept să vedem acest produs și la noi cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×