HTC One debutează În China, În varianta dual SIM cu slot microSD

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.460 ori
<b>HTC One debutează În China, În varianta dual SIM cu slot microSD</b>HTC One a debutat în China într-o versiune specială, una care implică un capac spate pe care utilizatorul îl poate înlătura. în plus, acest terminal este unul dual SIM, care vine și cu slot microSD. &nbsp; Această versiune este 802W pentru China...

HTC One a debutat în China într-o versiune specială, una care implică un capac spate pe care utilizatorul îl poate înlătura. în plus, acest terminal este unul dual SIM, care vine și cu slot microSD.

Această versiune este 802W pentru China Unicom, 802D pentru China Telecom și 802T prin China Mobile. HTC One în varianta pentru China este unică în lume, datorită atributelor de mai sus (dual SIM, microSD). Interesant e că în ciuda capacului spate, bateria nu este înlăturabila, oricât am fi sperat asta. Dacă mai primeam și această modificare, atunci smartphone-ul era cu adevărat interesant și poate îl vedeam importat și la noi în această versiune.

HTC One debutează În China, În varianta dual SIM cu slot microSD

Evident asta dacă telefonul nu este creat doar într-o versiune care are conectivitate doar pentru China (TD SCDMA sau ceva de acest gen). Aflați și că restul dotărilor lui One în versiunea chineză au rămas neschimbate, inclusiv camera de 4 Ultrapixeli, 2 GB RAM și CPU Snapdragon 600.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×