Telefonul Nokia 105 costă 20 de dolari și generează la fel de mult profit ca smartphone-urile

1.769 ori
<b>Telefonul Nokia 105 costă 20 de dolari și generează la fel de mult profit ca smartphone-urile</b>Nokia 105 a fost unul dintre telefoanele low end prezentate la MWC 2013 pe care am pus și noi mâna și v-am oferit un preview de la fața locului. Ei bine, acum handsetul a ajuns în China și deși ar trebui să coste 20 de dolari, el costă 26, din...

Nokia 105 a fost unul dintre telefoanele low end prezentate la MWC 2013 pe care am pus și noi mâna și v-am oferit un preview de la fața locului. Ei bine, acum handsetul a ajuns în China și deși ar trebui să coste 20 de dolari, el costă 26, din cauza unor taxe locale.

Aflați și că acest model a fost rebranduit pentru piața chineză, unde poartă numele de Nokia 1050. Cu ocazia debutului sau, câțiva oficiali Nokia din China au acordat un interviu în care au discutat despre strategia companiei. Jun Wang, director Nokia China Platform și Cercetare și Dezvoltare a afirmat că prețul foarte scăzut al acestui model nou nu e o problemă pentru Nokia.

în ciuda prețului mic, profitul generat din vânzarea acestui handset poate fi comparat cu cel pe care Nokia îl obține din smartphone-uri, se pare. E vorba de cantitate aici, evident. Același oficial a afirmat că faptul că producătorii de telefoane ieftine din China au trecut toți la Android e benefic pentru Nokia. și asta pentru că toți produc terminale de 100 sau 200 de dolari, lăsând piață deschisă pentru Nokia și modelele sale de sub 50 de dolari. Nici un device Android nu scade sub pragul de 50 de dolari în acest moment.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×