Microsoft confirmă anunțul noului Xbox pentru 21 mai

878 ori
<b>Microsoft confirmă anunțul noului Xbox pentru 21 mai</b>Dacă Sony ne-a prezentat PlayStation 4 fără a ne arăta și designul consolei cu mai bine de o lună în urmă, iată că și Microsoft e gata în sfârșit să ne prezinte faimosul Xbox de nouă generație. MS pregătește un eveniment pentru data de...

Dacă Sony ne-a prezentat PlayStation 4 fără a ne arăta și designul consolei cu mai bine de o lună în urmă, iată că și Microsoft e gata în sfârșit să ne prezinte faimosul Xbox de nouă generație. MS pregătește un eveniment pentru data de 21 mai, în cadrul căruia vă debuta consola.

Cunoscut până acum sub numele de Xbox 720 și Xbox 3 în diferite zvonuri, acest device va "marca începutul unei noi generații de jocuri, funcții TV și divertisment", după cum declară chiar Microsoft. în ultimii ani compania din Redmond a încercat să integreze experienta Xbox pe tablete și telefoane, deci ne așteptam ca nouă consola să continue această tradiție și eventual să includă și o tabletă.

Nintendo a încercat ceva similar cu Wii U, dar nu a avut prea mult succes. într-o lume dominată de tablete și telefoane folosite pentru jocuri casual, e greu să te mai impui pe piața de gaming. Există totuși gamerii fideli care vor mereu o consolă puternică, pe care o vor conecta la un televizor Full HD sau mai nou 4K. Sunt tare curios să văd în special suportul pe care se vor vinde jocurile și dacă Microsoft va face trecerea la Blu Ray sau va adopta un nou format.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×