HTC One disponibil acum pe roșu În Marea Britanie

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.509 ori
<b>HTC One disponibil acum pe roșu În Marea Britanie</b>HTC One a sosit în sfârșit în variantă pe roșu în Marea Britanie și îl așteptăm și pe piață noastră, pentru a ne oferi o alternativă la versiunile de culoare neagră și albă/argintie. Varianta roșie a apărut prima oară online atunci...

HTC One a sosit în sfârșit în variantă pe roșu în Marea Britanie și îl așteptăm și pe piață noastră, pentru a ne oferi o alternativă la versiunile de culoare neagră și albă/argintie. Varianta roșie a apărut prima oară online atunci când HTC a anunțat telefonul, dar nu a mai fost văzută de atunci.

Handsetul este disponibil la abonament prin operatori ca Orange, Vodafone, EE și T-Mobile și arată destul de bine în această versiune colorată. Terminalul își păstrează dotările, inclusiv ecranul Full HD de 4.7 inch, procesor Snapdragon 600, cei 2 GB RAM și camera Ultrapixel. Beneficiem și de Zoe și Blinkfeed, iar cei care doresc să afle numele acestei nuanțe trebuie să știe că e vorba de Roșu Glamour.

HTC One disponibil acum pe roșu În Marea Britanie

Acum că avem și o varietate de culoare pentru acest model, așteptăm versiunea Mini să fie lansată în sfârșit, dar și pe cea Maxi, adică phabletul despre care se vorbește de atât de mult timp. Oare vom vedea la fel de multe variante de culori pentru One că și pentru Galaxy S III de exemplu? Se va ajunge și la culoare roz, albastru și maron?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×