Samsung lucrează la o nouă tabletă cu rezoluție fabuloasă ! Să fie aceasta așteptata Galaxy Tab 3 Plus?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.155 ori
<b>Samsung lucrează la o nouă tabletă cu rezoluție fabuloasă ! Să fie aceasta așteptata Galaxy Tab 3 Plus?</b>Cu ceva timp în urmă, zvonurile indicau existența unei tablete Samsung cu specificații de top ce avea să facă parte din seria Galaxy Tab sub numele Galaxy Tab 3 Plus, însă aceasta nu a devenit realitate. Iată că astăzi aceasta este din nou...

Cu ceva timp în urmă, zvonurile indicau existența unei tablete Samsung cu specificații de top ce avea să facă parte din seria Galaxy Tab sub numele Galaxy Tab 3 Plus, însă aceasta nu a devenit realitate.

Iată că astăzi aceasta este din nou subiect de discuție. într-un site al Samsung au fost descoperite câteva fișiere ce aduceau în prim-plan o tabletă misterioasă cu o rezoluție fabuloasă, 2560 x 1600 pixeli. Tot din aceleași fișiere a fost descoperită frecvența procesorului device-ului, 1.4 GHz, și sistemul de operare, Android 4.2.2.

Galaxy Tab 3 Plus

Noua tabletă misterioasă va avea numele de cod SM-P900 și va veni în trei variante: 3G, Wi-Fi Only și LTE. "P"-ul din numele device-ului exclude posibilitatea de a vedea un S Pen împreună cu tableta, rezultând că aceasta nu va fi o versiune reîmprospătată a lui Galaxy Note 10.1, singura variantă viabilă rămânând cea a lui Galaxy Tab 3 Plus.

Samsung mai are în portofoliu o tabletă cu asemenea rezoluție, anume Nexus 10, tabletă ce a fost lansată la sfârșitul anului trecut și care a trecut la rândul ei prin mâinile celor de la Mobilissimo, dovedindu-se a oferi un display excelent și o experiență audio extraordinară. Review-ul complet tabletei îl puteți urmări mai jos.

Gigantul corean are ocazia de a-și prezenta noua tabletă în cadrul IFA Berlin din septembrie, deși anul acesta compania a preferat să-și lanseze produsele în liniște, fără tam-tam sau deopotrivă, într-un eveniment dedicat, atrăgând întreaga atenție asupra device-ului.

 Nexus 10​

Ce mă intrigă este faptul că ultima tabletă Galaxy Tab Plus a avut o diagonală de 7 inch, iar dacă și sucesoarea acesteia va merge pe aceiași rețetă, vom avea o tabletă foarte performantă de 7 inch, cu un display fascinant, gata să concureze direct cu noul Nexus 7 și cu iPad Mini 2, chiar dacă va fi oferită la un preț mai mare față de concurență.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×